Sunday, 29 December 2013

Testimoni pengguna L'arome apple stem cell slimming serum 1 minggu guna dah boleh pakai seluar lama!

TESTIMONI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

l
Saya telah menjalani cesarean section sebanyak 2 kali ketika bersalin dulu
So...bila try produk ni
3 hari dah nampak kesan
saya juga dah cuba pelbagai krim pelangsingan namun hampa.
Dengan L'arome slimming serum ni,saya hanya fokus sapu di bahagian perut sahaja.Tempat lain saya tak cuba lagi.Apa yang amat mengujakan....selera makan saya berkurangan.
Rasa nak makan tu bila perlu je
Kadang-kadang tak habis pun
Dalam masa seminggu saya dapat pakai seluar lama
Alhamdulillah berkesan
Esok lusa baru nak masuk botol ke-2.So far baru guna 1 botol


Bagaimana teruja tak?

Jom ketahui fungsi L'arome apple stem cell slimming serum ni

- Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 
- Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. 
- Boleh disapukan pada double chin.
- Menghaluskan tekstur kulit.
- Mengeluarkan angin2 dalam badan.
- Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

Harga:
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit

100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

Cara Pengunaan:
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.

1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Tapi...LEBIH JIMAT JIKA BELI

4 botol RM350/RM367(SS)
Automatik jadi member
Jom jana pendapatan bersama kami TEAM SSR!
Sila register di link ini bob2e.com/BETTY

SMS/WHATSAPP saya,Sara 016-9933093:)

Thursday, 26 December 2013

Berat dari 67kg turun ke 62kg dengan hanya dengan sapuan L'arome Slimming Serum selepas 6 hari!!!

BERAT TURUN 5KG DENGAN SAPUAN L'AROME SLIMMING SERUM

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
Wah sangat hebat!Hanya dengan sapuan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum selama 6 hari,cik adik ni telah berjaya hilangkan 5kg berat badan beliau!Terbaik!Tapi beliau ada diet juga dengan kurangkan pengambilan nasi dan melebihkan sayur & buah.Pastikan minum air kosong lebih 2 liter sehari bagi membantu proses penyingkiran lemak melalui sistem limfa.

Kehebatan L'arome Slimming Serum ni memang tak dapat di sangkal lagi.Jom cuba!Anda pasti puasa hati!

 FORMULA baru dan TERKINI pada sesiapa yang MALAS nak bancuh dan minum untuk SLIM...
Apa kata try pula L'Arome Slimming Gel pula???

Amat MUDAH digunakan..hanya sapu SELEPAS MANDI di bahagian yang anda mahukan - Peha / Lengan / Perut...
● Kesan seawal 1-2minggu dapat dilihat
● Min hilang 3kg / 4inch dlm seminggu
●Tidak melekit
● Meresap sehingga kulit paling bawah

Harga:
★1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
★2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310
★Harga ahli- 4 botol RM350 / RM367(ss)
**Setakat hari ini sebanyak 50++ botol telah habis dijual dalam masa seminggu**
berminat boleh sms/whatsapp: 016-9933093(NUR)

Sesiapa yang berminat nak jana pendapatan bersama TEAM SSR cepat-cepat hubungi Nur.

MODAL SERENDAH RM350(SM)/RM367(SS)!!

Sunday, 22 December 2013

Petua melayu lama menhilangkan perut buncit

L'arome slimming serum
 
1. Makan Dengan Perlahan - Semasa makan, elakkan daripada berdiri dan cuba kunyah dengan perlahan kerana makanan yang tidak dapat dihadam akan menimbulkan banyak gas.
2. Jangan Minum Teh - Daun teh boleh mengakibatkan protein daripada makanan anda mengeras dan sukar dicerna.

3. Kurangkan Pengambilan Garam - Terlalu banyak garam hanya menambahkan lagi sodium dalam badan dan melambatkan pengeluaran air keluar dari sel. Akibatnya perut akan terasa penuh dan buncit.

4. Jangan Tidur Selepas Makan - Makanan yang anda baharu ambil itu pastinya tidak dapat dicerna dengan baik dan boleh menyebabkan jangkitan kepada usus sekiranya anda terus tertidur atau terasa mahu tidur.

5. Jangan Mandi - Mandi selepas makan hanya akan mengurangkan kadar pengaliran darah ke kawasan perut. Ini akan melemahkan sistem pencernaan anda. Kalau boleh, sebelum makan, mandi dahulu.
Sumber: ENSAIKLOPEDIA PETUA MELAYU LAMA
 P/S:If petua di atas tak berjaya memberi apa-apa perubahan,jom cuba L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!
L'AROME APPLE STEM CELL SLIMING SERUM 
- Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
- Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
- Boleh disapukan pada double chin.
- Menghaluskan tekstur kulit.
- Mengeluarkan angin2 dalam badan.
- Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

Harga:
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit

100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

Cara Pengunaan:
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.

1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Tapi...LEBIH JIMAT JIKA BELI

4 botol RM350/RM367(SS)
Automatik jadi member
Jom jana pendapatan bersama kami TEAM SSR!
Sila register di link ini bob2e.com/BETTY
 
SMS/WHATSAPP saya,Sara 016-9933093:)

Saturday, 21 December 2013

Petua menghilangkan dagu berlapis atau "double chin"

L'arome slimming serum atasi masalah dagu berlapis


1. Jangan membongkok atau tunduk ketika duduk, berdiri atau berjalan. Pastikan belakang tegak mendagu sentiasa.

2. Jaga pemakanan supaya tidak berlebihan. Orang gemuk lebih mudah mendapat dagu berlapis.

3. Urut dagu menggunakan pergerakan dari bawah ke atas. Urutan boleh membantu mengetatkan otot dan merangsang peredaran darah.

4. Lakukan senaman dagu dan leher bila-bila ada waktu yang terluang. Waktu yang terbaik ialah pagi sebaik bangun dari tidur, malam ketika menonton TV, atau ketika di pejabat.

Sumber:FB ENSAIKLOPEDIA PETUA MELAYU LAMA

P/S:If anda tak punya masa nak lakukan semua perkara di atas,jom cuba L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMING SERUM 
- Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
- Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
- Boleh disapukan pada double chin.
- Menghaluskan tekstur kulit.
- Mengeluarkan angin2 dalam badan.
- Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

Harga:
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit

100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

Cara Pengunaan:
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.

1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Tapi...LEBIH JIMAT JIKA BELI

4 botol RM350/RM367(SS)
Automatik jadi member
Jom jana pendapatan bersama kami TEAM SSR!
Sila register di link ini bob2e.com/BETTY
 
SMS/WHATSAPP saya,Sara 016-9933093:)

Thursday, 19 December 2013

LANGSING BERSAMA L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

    "SWISS QUALITY PRODUCT" - MENGANDUNGI APPLE STEM CELL - KESAN YANG MENAKJUBKAN.



    L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum
     
    - Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
    - Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
    - Boleh disapukan pada double chin.- Menghaluskan tekstur kulit.
    - Mengeluarkan angin2 dalam badan.
    - Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.


    ** 99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
    ** 100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark


    Cara Pengunaan:
    Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.


    Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.
    1 bulan perlukan 1-2 botol bergantung pada size badan setiap individu.
    Product teknologi dari Switzerland, repacked in Malaysia.

    Harga:
    1 kotak (2 botol) = RM300 (inc pos) / SS RM310 
    1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS RM170


    1 kotak ada 2 botol 
    ( SEBOTOL UNTUK SEBULAN ) Ada 2 Haruman dalam 1 kotak : 
    Lemon Grass 30 ML 
    & 
    White Musk 30 ML

    Kandungan :

    Methyl Nicotinate,PytoCellTech(TM) Mulus Domestica,Actin Heat,

    Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract,Lemon Grass Essential Oil.
     
    Cepat hubungi saya
    SMS/WHATSAPP
    SARA 016-9933093:)
     
    BARANG ANDA 100% DIJAMIN SAMPAI DEPAN RUMAH/OFFICE

    PASTIKAN ADA PENERIMANYA ^_^

    Thursday, 17 October 2013

    Kehebatan S-Element slimming memang terbaik menurunkan berat badan anda

    produk kurus s-element
    Wajah-wajah insan yang berjaya kurus denga S-Element

    S-Element 100% food base
    2 IN 1, Slimming + Fiber, KURUS + LAWAS!

    Ramai yang dah kurus so anda bila lagi??Kami membantu anda menurunkan berat badan dengan food supplement berasaskan fiber, boleh:

    1. makan seperti biasa
    2. tanpa diet
    3. tanpa lapar
    4. tanpa senaman
    5. pengambilan 1 KALI sehari sahaja
    6. senang, mudah dan JIMAT!
    7. Tak perlu minum air banyak
    8.TIADA PANTANG LARANG!

    Harga
    1 kotak RM150 (ss RM160) ada 20 peket utk 20 hari.

    HARGA PROMO
    Beli 2 + PERCUMA 1, hanya RM300 (ss RM320) sahaja, JIMAT utk penggunaan 2 bulan.

    FREE Postage

    Jika berminat boleh sms/wsapp 
    016-9933093(nur) for a FAST REPLY and for a FREE CONSULTATION. 
    Terima Kasih.

    Sunday, 6 October 2013

    Tahniah kerana berjaya kurus dan menang wang tunai RM1000 dengan S-ELEMENT 2 in 1!

    Tahniah!


    S-ELEMENT

    Bertuahlah badan.....cik adik ni..
    Dia berjaya kurus dan memenangi wang tunai RM1000!!!

    so anda bagaimana?
    ada lagi RM8000 untuk dimenangi
    Jom cuba S-Element!
    Anda kurus,sharekan gambar anda & wang tunai RM1000 bakal jadi milik anda!

    Berminat?
    SMS/WHATSAPP/WECHAT/VIBER
    Sara
    016-6545616
    SEKARANG!!:)
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...