Sunday, 23 November 2014

Semua wanita wajib ambil belle femme demi kebahgiaan rumahtangga berpanjangan!!

Belle Femme

Testimoni Belle Femme!!

Suami ucap 'terima kasih' berkali-kali!Aduhai...sebab apa tu ye??Jom baca kisah pengguna #bellefemme ni!!Nak cuba juga??
 
PM/Whatsapp/Telegram
Cik sara 016-6545616

Kenapa Belle Femme ni hebat sangat??Jom baca...

Khasiat Belle Femme

Tuesday, 18 November 2014

S-Element mampu menyelesaikan masalah berat badan anda tanpa berlapar!

s element testimoni

Kecewa kerana masalah perut buncit?S-Element sesuai untuk semua...

Tak Terkejar Ke Tandas
Tanpa Perlu Berlapar
Tanpa Minum Air Banyak
Tanpa Senaman

Testimoni Kak Nora - 
"Adik, good news...dah kurang sangat perut akak...dulu buncit macam orang mengandung...sekarang sikit je lagi dah boleh jadi model hahaha...model untuk cik abang je la...kawan akak nak order jugak ni"

Pembakar Lemak + Pembersih Usus dengan Perasa Buah Lemon
PRODUK 2 Dalam 1 untuk masalah perut buncit!!

✔ HARGA DISKAUN UNTUK ANDA !!

Kalau Nak Tau Details :
SMS/WHATSAPP/VIBER
Taip "SE2"
 Cik Sara 016-9933093

s element testimoni
Turun 6kg dalam masa 20 hari!!

Sunday, 16 November 2014

S-Element produk kurus terbaik dengan kombinasi fiber & pembakar lemak!!

produk kurus s-element

Alhamdulillah..masih ramai yang tercari-cari S-element ni.Maaflah dah lama sara tak update blog ni,bersawang sungguh ha...hihi
Mungkin ramai dah lupa tentang kebaikan & fungsi S-Element,so sara sharekan gambar ni untuk tatapan semua.

S-Element adalah minuman kesihatan 2 dalam 1,iaitu kombinasi Pembakar Lemak & Fiber untuk membantu membakar lemak berlebihan serta menyahtoksin tubuh kita.Sangat menjimatkan & rasanya sedap.Lemon asam boi :)

1box/15paket RM130(sm)/RM140(ss)
2box/30paket RM220(sm)/RM230(ss)

Berminat??
SMS/Whatsapp/Viber
sy,cik sara ^_^
016-6545616

s element testimoni
Antara pengguna yang berjaya kurus dengan S-Element!!





Monday, 10 November 2014

Belle Femme rahsia kecantikan dalaman & luaran bagi wanita masa kini



Setiap wanita tidak kira bujang atau sudah berkahwin, pasti ingin kelihatan cantik dan sempurna. Lebih-lebih lagi cantik untuk yang tersayang. Pengguna kini lebih suka mencari produk yang mudah, berkesan dan harga berpatutan selain becirikan kandungan bahan semulajadi.

Belle Femme merupakan supplement yang diformulasikan sebagai supplement No. 1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan. Ianya bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan dapat dilihat seawal 5 hari. Hanya perlu minum sepeket sehari di waktu pagi sebelum sarapan. Untuk mendapatkan kesan lebih bagus, digalakkan minum air kosong sebanyak 2 liter sehari. Didatangkan dalam bentuk paket yang mudah dibawa kemana sahaja.

Belle Femme mengandungi kombinasi terbaik dari VITAMIN C, MARINE COLLAGEN dan APPLE STEM CELL yang sememangnya focus untuk mereka yang mengalami masalah kulit kritikal. Kini anda boleh tampil dengan kulit yang cerah dan gebu selain menghilangkan jerawat dan jeragat seawal 5 hari.

Diperkaya dengan egen HYDRURAULIC ACID yang berfungsi untuk melembap, menganjal, menghalus melembut serta perbaiki tona kulit lebih sekata. Ianya bertindak efektif sebanyak 500 kali ganda. Ianya juga memainkan peranan penting dalam hidrasi kulit. Jika badan kekurangan Hydruraulic Acid, boleh menyebabkan kulit berkedut dan kekeringan.

PUERARIA MIRIFICA yang terdapat dalam Belle Femme menjadi nadi utama untuk menguatkan rahim, merapat dan mengetatkan miss V, mengelakkan masalah keputihan yang pasti memualkan para suami, serta mengatasi masalah senggugut. Disamping itu, ia juga membantu mengembalikan payudara kembali anjal, pejal dan tegang serta mencantikkan pinggul, menjadikan anda wanita yang lebih sempurna.

Belle Femme juga amat sesuai untuk ibu yang mengandung 5 bulan ke atas, dalam pantang serta menyusukan bayi. Selain memberi tenaga berpanjangan, ianya juga dapat merawat luka luaran dan dalaman sepanjang tempoh berpantang. Selamat bagi ibu yang masih menyusukan anak kerana bahannya yang semulajadi tidak menggangu proses penyusuan. Ianya juga selamat diminum untuk pesakit kencing manis dan diabetis.

Hydrolysis MARINE COLLAGEN yang dihasilkan dengan menggunakan teknologi bio-enzymatic merupakan penawar paling mujarab untuk menghilangkan parut jerawat, selulit, bintik hitam dan garis penuaan. Paling mengembirakan, ianya juga membantu mengurangkan berat badan serta masalah keguguran rambut yang teruk.

TESTIMONI

"Sejak amalkan Belle Femme ni, suami jadi semakin sweet Best Friend. Walaupun anak dah empat, suami asik nak melekat…psssst….katanya saya kembali hebat, suami semakin terpikat" – Puan Linda, Cheras

"Suami kata terbaik…. Makin power bila bersama. Suami bisik-bisik manja, miss V rasa cam anak dara. Akak ni anak dah lima. Syukur badan akak pun rasa kembali segar bertenaga" - Puan Aida, Kuantan

"2 minggu, kulit makin lembap dan cerah. Sebelum ni kulit kering dan kusam je. Jeragat pun dah makin pudar" – Puan Hasni, Ampang

"Hari ni genap seminggu ambil Belle Femme. Seronoknya jerawat yang besar-besar dan bernanah dah mula kering. Kulit muka pun dah kurang berminyak.” – Puan Ina, Terengganu

“Selepas bersalin, payudara dan pinggul akak semakin kendur. Selepas sebulan ambil Belle Femme ni, payudara dan pinggul akak nampak dah up sikit. Bila bersama dengan huby pon, terasa ketat dan bertenaga. Selalunya akak cepat penat” – Puan Zah, Dungun

Belle Famme™ adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan kerana bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 5 hari.

Berminat Whatasp "BF" 016-6545616 Cik Sara untuk info
1 Box 15paket
Hanya RM89.00 (Semenanjung)
RM99.00 (SabahSarawak)

  Beli 2 box lagi murah 
Hanya RM170.00 (Semenanjung) 
RM180.00 (SabahSarawak)

Sunday, 29 December 2013

Testimoni pengguna L'arome apple stem cell slimming serum 1 minggu guna dah boleh pakai seluar lama!

TESTIMONI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

l
Saya telah menjalani cesarean section sebanyak 2 kali ketika bersalin dulu
So...bila try produk ni
3 hari dah nampak kesan
saya juga dah cuba pelbagai krim pelangsingan namun hampa.
Dengan L'arome slimming serum ni,saya hanya fokus sapu di bahagian perut sahaja.Tempat lain saya tak cuba lagi.Apa yang amat mengujakan....selera makan saya berkurangan.
Rasa nak makan tu bila perlu je
Kadang-kadang tak habis pun
Dalam masa seminggu saya dapat pakai seluar lama
Alhamdulillah berkesan
Esok lusa baru nak masuk botol ke-2.So far baru guna 1 botol


Bagaimana teruja tak?

Jom ketahui fungsi L'arome apple stem cell slimming serum ni

- Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 
- Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. 
- Boleh disapukan pada double chin.
- Menghaluskan tekstur kulit.
- Mengeluarkan angin2 dalam badan.
- Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

Harga:
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit

100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

Cara Pengunaan:
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.

1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Tapi...LEBIH JIMAT JIKA BELI

4 botol RM350/RM367(SS)
Automatik jadi member
Jom jana pendapatan bersama kami TEAM SSR!
Sila register di link ini bob2e.com/BETTY

SMS/WHATSAPP saya,Sara 016-9933093:)

Thursday, 26 December 2013

Berat dari 67kg turun ke 62kg dengan hanya dengan sapuan L'arome Slimming Serum selepas 6 hari!!!

BERAT TURUN 5KG DENGAN SAPUAN L'AROME SLIMMING SERUM

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
Wah sangat hebat!Hanya dengan sapuan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum selama 6 hari,cik adik ni telah berjaya hilangkan 5kg berat badan beliau!Terbaik!Tapi beliau ada diet juga dengan kurangkan pengambilan nasi dan melebihkan sayur & buah.Pastikan minum air kosong lebih 2 liter sehari bagi membantu proses penyingkiran lemak melalui sistem limfa.

Kehebatan L'arome Slimming Serum ni memang tak dapat di sangkal lagi.Jom cuba!Anda pasti puasa hati!

 FORMULA baru dan TERKINI pada sesiapa yang MALAS nak bancuh dan minum untuk SLIM...
Apa kata try pula L'Arome Slimming Gel pula???

Amat MUDAH digunakan..hanya sapu SELEPAS MANDI di bahagian yang anda mahukan - Peha / Lengan / Perut...
● Kesan seawal 1-2minggu dapat dilihat
● Min hilang 3kg / 4inch dlm seminggu
●Tidak melekit
● Meresap sehingga kulit paling bawah

Harga:
★1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
★2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310
★Harga ahli- 4 botol RM350 / RM367(ss)
**Setakat hari ini sebanyak 50++ botol telah habis dijual dalam masa seminggu**
berminat boleh sms/whatsapp: 016-9933093(NUR)

Sesiapa yang berminat nak jana pendapatan bersama TEAM SSR cepat-cepat hubungi Nur.

MODAL SERENDAH RM350(SM)/RM367(SS)!!

Sunday, 22 December 2013

Petua melayu lama menhilangkan perut buncit

L'arome slimming serum
 
1. Makan Dengan Perlahan - Semasa makan, elakkan daripada berdiri dan cuba kunyah dengan perlahan kerana makanan yang tidak dapat dihadam akan menimbulkan banyak gas.
2. Jangan Minum Teh - Daun teh boleh mengakibatkan protein daripada makanan anda mengeras dan sukar dicerna.

3. Kurangkan Pengambilan Garam - Terlalu banyak garam hanya menambahkan lagi sodium dalam badan dan melambatkan pengeluaran air keluar dari sel. Akibatnya perut akan terasa penuh dan buncit.

4. Jangan Tidur Selepas Makan - Makanan yang anda baharu ambil itu pastinya tidak dapat dicerna dengan baik dan boleh menyebabkan jangkitan kepada usus sekiranya anda terus tertidur atau terasa mahu tidur.

5. Jangan Mandi - Mandi selepas makan hanya akan mengurangkan kadar pengaliran darah ke kawasan perut. Ini akan melemahkan sistem pencernaan anda. Kalau boleh, sebelum makan, mandi dahulu.
Sumber: ENSAIKLOPEDIA PETUA MELAYU LAMA
 P/S:If petua di atas tak berjaya memberi apa-apa perubahan,jom cuba L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!
L'AROME APPLE STEM CELL SLIMING SERUM 
- Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
- Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
- Boleh disapukan pada double chin.
- Menghaluskan tekstur kulit.
- Mengeluarkan angin2 dalam badan.
- Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

Harga:
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit

100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

Cara Pengunaan:
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.

1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Tapi...LEBIH JIMAT JIKA BELI

4 botol RM350/RM367(SS)
Automatik jadi member
Jom jana pendapatan bersama kami TEAM SSR!
Sila register di link ini bob2e.com/BETTY
 
SMS/WHATSAPP saya,Sara 016-9933093:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...